Lidl heggenschaar

Een heggenschaar van Lidl kopen? Op deze pagina vergelijk je de verschillende Lidl snoei- en heggenscharen.

Lidl accu heggenschaar

De Lidl accu heggenschaar is er op dit moment in  één variant: de 12V versie. De draadloze heggenschaar heeft een snoeilengte van 35 cm en snoeit takken van maximaal 12 mm. Met een gewicht van 1,7 kg (exclusief accu) en een afmeting van 79 x 13 x 17,5 cm is de heggenschaar goed handzaam. De verstelbare schouderband zorgt voor goede ondersteuning. Let op: de Lidl accu heggenschaar wordt geleverd exclusief 12V accu en acculader.

Elektrische heggenschaar Lidl

In de categorie elektrische heggenscharen heeft Lidl op dit moment één variant: de elektrische heggenschaar van PARKSIDE. Deze heggenschaar heeft een vermogen van 600 watt. De heggenschaar heeft een snijlengte van 60cm en snoeit takken tot 18mm. Wordt geleverd inclusief beschermingshoes voor de messen.

Lidl telescopische heggenschaar Parkside

Snoeien op grotere hoogte? Daarvoor gebruik je een telescopische heggenschaar van Lidl. Je vind van Parkside verschillende uitvoeringen:

  • Accu heggenschaar: 20v, max. zaaglengte 41cm, max. takdiameter 12mm
  • Elektrische lange steel heggenschaar: 900 watt, max. hoogte 3,5m, max. takdiameter 15mm

Aan de slag in de tuin met Lidl

Naast heggenscharen heeft de online Lidl shop nog meer tuingereedschap. Met deze tools kun jij lekker aan de slag in de tuin, welk seizoen het ook is.

Ander Lidl tuingereedschap

Ook voor ander tuingereedschap kun je bij Lidl terecht. Een handmatige takkenschaar of kleiner snoeischaartje, bijvoorbeeld. Voor de écht grote snoei- of kapklussen kies je voor een boomzaag of kettingzaag.