Lidl heggenschaar

Een heggenschaar van Lidl kopen? Op deze pagina vergelijk je de verschillende Lidl snoei- en heggenscharen.

Lidl accu heggenschaar

De Lidl accu heggenschaar is een draadloze heggenschaar met 20V accu. De heggenschaar heeft een snoeilengte van 41 cm en snoeit takken van maximaal 12 mm. Met een gewicht van 3,3 kg en een afmeting van 270 x 14,5 x 9 mm is de heggenschaar goed handzaam. De verstelbare schouderband zorgt voor goede ondersteuning. Let op: de Lidl accu heggenschaar wordt geleverd exclusief 20V accu en acculader. 

Elektrische heggenschaar Lidl

In de categorie elektrische heggenscharen heeft Lidl op dit moment twee varianten: een ‘gewone’ elektrische heggenschaar en een telescopische.

De PARKSIDE elektrische heggenschaar heeft 450 watt vermogen. De messen hebben een snijlengte van 460mm en snoeien takken van maximaal 12 mm dik.

De PARKSIDE telescopische heggenschaar heeft een vermogen van 900 watt. Je snoeit hiermee heggen tot 3,5 meter hoog met een maximale takdikte van 15 mm.

Handmatige Lidl heggenschaar

Makita heeft drie verschillende heggenscharen op accu in het assortiment: 14,4 volt, 18 volt en 2×18 volt. Je klikt de accu simpel op de heggenschaar en kunt beginnen met snoeien. Het voordeel van een Makita heggenschaar op accu is dat de accu ook met andere apparaten van dit merk gebruikt kan worden.

Ander Lidl tuingereedschap

Ook voor ander tuingereedschap kun je bij Lidl terecht.