Lidl heggenschaar

Een heggenschaar van Lidl kopen? Op deze pagina vergelijk je de verschillende soorten heggenscharen van Lidl’s merk Parkside

Lidl accu heggenschaar

De Lidl accu heggenschaar is een draadloze heggenschaar met 20V accu. De heggenschaar heeft een snoeilengte van 41 cm en snoeit takken van maximaal 12 mm. Met een gewicht van 3,3 kg en een afmeting van 270 x 14,5 x 9 mm is de heggenschaar goed handzaam. De verstelbare schouderband zorgt voor goede ondersteuning. Let op: de Lidl accu heggenschaar wordt geleverd exclusief 20V accu en acculader. 

Lidl telescopische heggenschaar van Parkside

De Parkside telescopische accu heggenschaar van Lidl heeft een vermogen van 20V. De heggenschaar heeft een zaaglengte van 20 cm. Je snoeit hiermee takken van maximaal 20 centimeter. Je kunt ermee de hoogte in, want deze Lidl heggenschaar snoeit met gemak heggen tot wel 2,7 meter hoog. Met een gewicht van 3,24 kg en een afmeting van 188 (tot 270) x 34,1 x 14,9 cm is de heggenschaar licht en handzaam. Je bergt ‘m ook nog eens zo op. Een goede keuze voor een telescopische accu heggenschaar.

Let op: de Parkside heggenschaar wordt geleverd zonder accu en snellader. Je kunt de 20V accu en lader meebestellen in de Lidl webshop.

Elektrische heggenschaar Lidl

De PARKSIDE elektrische heggenschaar heeft 600 watt vermogen. Het mes heeft een snijlengte van 600mm en een tandafstand van 24 mm. Hiermee snoei je takken tot maximaal 18 mm dik. De heggenschaar is voorzien van een ergonomische handgreep. Dankzij de ophangvoorziening berg je het apparaat makkelijk op. De afmeting van 107 x 20,5 x 20, het gewicht van 3,66 kg en de goede gewichtsverdeling maken de heggenschaar prettig in gebruik.

Aan de slag in de tuin met Lidl

Naast heggenscharen heeft de online Lidl shop nog meer tuingereedschap. Met deze tools kun jij lekker én budgetproof aan de slag in de tuin, welk seizoen het ook is.

Aan de slag in de tuin met Lidl

Naast heggenscharen heeft de online Lidl shop nog meer tuingereedschap. Met deze tools kun jij lekker én budgetproof aan de slag in de tuin, welk seizoen het ook is.