WOLF-Garten heggenschaar

Op zoek naar een heggenschaar van WOLF-Garten? Op deze pagina vind je accu, elektrisch aangedreven en handmatige heggenscharen van dit merk.

Heggenschaar van WOLF-Garten

De producten van WOLF-Garten zijn van Duitse kwaliteit: degelijk, dus. Zowel accu aangedreven als handmatige en elektrische heggenscharen maken deel uit van de WOLF-Garten collectie. Daarnaast vind je van dit merk ook ander tuingereedschap, zoals gazontrimmers, hakselaars en kettingzagen.

 

Kies de gewenste aandrijving:

Accu heggenschaar van WOLF-Garten

1. WOLF-Garten heggenschaar Li-Ion Power HTA 700

De HTA 700 accu heggenschaar van WOLF-Garten is met een zaagbladlengte van 45cm geschikt voor takken van maximaal 16mm dik. De heggenschaar heeft een 18V accu waarmee je zo’n 40 minuten ongestoord kunt snoeien. Deze heggenschaar is in zijn klasse licht van gewicht: slechts 2,5 kg. Dit in combinatie met de golfsnede en ergonomische grip zorgt voor een perfecte snit van jouw groene object.

2. Wolf Garten 72V Li-Ion Power 55 H

De WOLF-Garten 72 Li-Ion Power 55 H heggenschaar wordt aangedreven met een 72V accu. Deze accu maakt het mogelijk dat jij ongeveer een uur zorgeloos kunt snoeien. De 55 cm meslengte helpt jou bij het snoeien van heggen tot ongeveer 1,7 meter. De takken die je met deze heggenschaar zonder moeite bedwingt zijn maximaal 26 mm dik.

WOLF-Garten elektrische heggenschaar

WOLF-Garten kent één serie elektrische heggenscharen. Deze serie kent modellen met verschillende maten zaagbladen, variërend van 45 t/m 60 cm. Deze heggenscharen hebben 500 watt vermogen. Het gereedschap is voorzien van softgrip, wat het zware werk nét dat beetje relaxter maakt.

WOLF-Garten heggenschaar HS 45 E

WOLF-Garten heggenschaar HS 50 E

WOLF-Garten heggenschaar HS 55 E

WOLF-Garten heggenschaar HS 60 E

Handmatige heggenschaar van WOLF-Garten

1. WOLF-Garten telescopische heggenschaar HS 1000 T

2. WOLF-Garten RS4000 snoeischaar